Agenda

Agenda

De panna sterrenteam dagen bij vv Oranje – Wit! 26 oktober2018

Het PANNA! Sterrenteam event is de leukste en grootste talentenjacht van Nederland die op 50 locaties verspreidt over heel Nederland plaats zullen vinden. Het is bedoeld voor voetbalgekke jongens en meisjes van 7 t/m 13 jaar. De PANNA! Sterrenteams-dagen vinden plaats in de aankomende herfstvakanties. Tijdens deze dagen staan voetbal en fun centraal.

Maar het is ook een talentendag, want de beste spelers en speelsters worden gevraagd om naar een finaledag te komen. Deze vindt plaats bij UVV Utrecht op de laatste zondag van de herfstvakanties. Aan het einde van deze finaledag maken de trainers de spelers en speelsters voor het PANNA! Sterrenteam bekend. Er worden twee jongens teams  en een meisjesteam geselecteerd.

Komt men niet in het PANNA! Sterrenteam? Niet getreurd, want het is bovenal een afwisselende en leerzame voetbaldag. En voor iedereen hebben we leuke cadeau’s zoals een Oranje Nike voetbalshirt gesponsord door Plutosport, een goodiebag met allerlei cadeau’s een individuele karaktertest, leuke placemats met voedingstips en nog veel meer fun.

Deelname aan deze dag bedraagt 29,50 euro per kind. De deelnemers worden automatisch per leeftijdscategorie ingedeeld. Meer weten? Kijk dan op www.pannasterrenteam.nl Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door PLUTOSPORT.NL