Club van € 25

Het nieuwe seizoen hebben Reinard Lourens, Angela en Sabrina Terscheggert besloten te stoppen met de club van 25. Graag willen wij deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Gelukkig besloten Frank Hovestad, Rowin Verhoog en Amando Drost het stokje over te nemen.

De club van 25 bestaat uit een inmiddels grote groep OW’ers die ieder jaar een bijdrage van 25 euro doneren en daarmee vermeld worden op het bord achterin de kantine. Wat gebeurd er met deze 25 euro? Bij  jeugdactiviteiten sponsort deze commissie een bijdrage, maar het word ook gebruikt voor bijvoorbeeld vernieuwing in de kantine.

Mocht u interesse hebben om hierbij aan te sluiten? Graag! Neem gerust contact op met Frank, Rowin of Amando.