Geslaagd pannatoernooi

By in
48

Afgelopen vrijdag 26 oktober was het pannatoernooi, 23 kinderen hadden zich aangemeld. De ochtend begon met een korte uitleg en instructie. Ook kreeg iedereen een voetbalbroekje, shirt en kousen van nike, gesponsord door Plutosport. Nadat iedereen zich omgekleed had begon rond 10.30 begon het programma op het kunstgrasveld. De kinderen werden op leeftijd ingedeeld. Met 3 groepjes begon het buitenprogramma dat bestond uit een aantal oefeningen en partij’tjes.

Om 12.15 was er tijd voor lunch en die bestond voornamelijk uit lekkere warme friet! Niet gezond maar wel lekker!

In de middag werden de extra calorieen er weer afgelopen. Rond 14.00 waren er toch wel een aantal kinderen die moe begonnen te worden, en het begon te regenen dus toen het fluitsignaal klonk voor het einde van het programma waren er een aantal daar wel blij mee.

Binnen stond er limonade klaar en konden ze allemaal een beetje opwarmen. Ook was er de prijsuitreiking waarbij iedereen die deelgenomen had deze dag een goodiebag kreeg met daarin een aantal leuke artikelen. Bij iedere leeftijdcategorie kwam er een winnaar uit die afgelopen zondag naar UVV in Utrecht geweest zijn. De winaars waren: Noah, Anouar en Eros!

deelnemers pannatoernooi
54321
(0 votes. Average 0 of 5)