Jubilarissen gehuldigd

Zaterdag 5 januari was onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie waarbij ook de jubilarissen gehuldigd zijn. Dit jaar waren het er maar liefst 19! De receptie begon om 14.30 en het clubhuis zat aardig vol. De voorzitter heette iedereen welkom en wenste alle aanwezigen een gelukkig en vooral gezond 2019. Hij blikte terug op 2018 en sprak zijn hoop en verwachtingen uit voor 2019 op voetbalgebied. De club is financieel gezond, de jeugd is sterk groeiende maar het 1e elftal blijft een grote zorg. Achter de schermen word er veel overlegd en nagedacht over de toekomst. Dit seizoen moet als verloren beschouwd worden maar we hebben er wel onze lessen uit geleerd. Er moet een “gat” van een aantal jaren opgevangen worden, dat zal niet makkelijk zijn maar met een positieve blik en vertrouwen in elkaar komen we heel ver. Als voorzitter ben ik trots dat ik dit jaar zoveel jubilarissen mag huldigen. Ik dank deze leden voor hun jarenlange  lidmaatschap en verbondenheid met onze vereniging.

Gehuldigd voor 25 jarig jubileum: Frank Hovestad, George Manten, John v/d Palen, Martin Westbroek, Peter van Veen.

Gehuldigd voor 40 jarig jubileum: Bert Jansen, Marinus Blijleven.

Gehuldigd voor 45 jarig jubileum: Reinard Lourens, Rob Bakker, Wil Weygertse, Martin Stuivenberg, Geurt van Setten, Nelis van Dam.

Gehuldigd voor 50 jarig jubileum: Henk ter Burg.

Gehuldigd voor 55 jarig jubileum: Huib Bosman, Bart Bosman, Hans van Kooten, Bertus Valkenburg.

Gehuldigd voor 60 jarig jubileum: Hanje Stuivenberg

Gehuldigd voor 65 jarig jubileum: Ruth Onink

jubilarissen
(0 votes. Average 0 of 5)