Op weg naar een rookvrij Oranje-Wit

In samenspraak met ouders van onze jeugdleden hebben wij als bestuur besloten onze vereniging zo goed als rookvrij te maken. Sportservice Rhenen heeft ons geadviseerd om dit te implementeren binnen onze vereniging.

Iedereen is zich ervan bewust dat roken eigenlijk niet samen gaat met sporten en dat onze kinderen hier in ieder geval niet aan blootgesteld moeten worden. Tom Panbakker is bezig met het verwezenlijken van dit voornemen. Vanuit de gemeente Rhenen word dit initiatief gesteund en zal er binnenkort een officieel tintje aan gegeven worden. Inmiddels is de rookpot verwijderd bij de ingang van de kantine.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met elkaar het juiste voorbeeld kunnen geven aan iedereen die onze vereniging bezoekt. Maar het allerbelangrijkste de jeugd niet bloot te stellen aan een zeer slechte “gewoonte”. Roken langs de velden en voor de ingang is wat ons betreft vanaf nu verleden tijd. Het “rookhok” blijft voorlopig bestaan en daar kan BINNEN nog gerookt worden. Het handhaven hiervan zal lastig zijn maar wij geloven dat we met elkaar bij kunnen dragen aan een rookvrije generatie! Wij rekenen op uw steun en begrip.

Binnenkort meer info over het officieel openen van onze rookvrije vereniging.

(4 votes. Average 4.75 of 5)