Talent bij JO-10

Sinds vorig jaar speelt Noah Panbakker bij onze jeugd. Hij is begonnen bij de JO-8 en speelt dit seizoen JO-10. Noah had voor zijn komst weinig tot niet gevoetbald, maar al snel viel op dat hij heel behendig is met een bal, linksbenig, gedreven en heel snel. Het is een vrolijke, sociale jongen en vond ook gelijk goed aansluiting bij de groep. Noah woont in Wijk bij Duurstede maar koos vanwege de kleinschaligheid en betrokkenheid van onze club voor Oranje – Wit. Inmiddels voetballen zijn broertje TJ en zusje Alicia ook bij ons. Afgelopen seizoen toonde DOVO al interesse in Noah voor hun selectie team, maar dat zagen zowel Noah als zijn ouders niet zitten. In de start van het nieuwe seizoen is Noah in beeld gekomen bij twee BVO’s. Vorige week is er contact gezocht met Oranje – Wit door Feijenoord, waarbij zij Noah uitnodigde voor een trainingsstage. Woensdag 31 oktober om 16.00 uur moet hij zich melden op Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam. Als vereniging ben je dan toch best trots ! Maar vooralsnog staat Noah as zaterdag weer lekker in het veld bij zijn teamgenoten in Elst.

Noah succes jongen!!

(2 votes. Average 4 of 5)