Update 1e eltal OW

Update 1e elftal

Sinds het aanstellen van Roberto van de Tier is er een en ander losgekomen rond onze vereniging. Er zijn spelers die zich aangemeld hebben en er zijn  diverse gesprekken gevoerd waar overeenkomsten uit voort gekomen zijn. Dit geeft mij als voorzitter nog meer kracht om te zorgen dat we in het nieuwe seizoen met een sterke, brede selectie aan kunnen treden.

Roberto zal het nieuwe seizoen eind verantwoordelijke zijn voor de selectie. Yat Wing is een zeer ervaren selectiespeler en heeft gelijktijdig met Roberto de overstap gemaakt naar Oranje – Wit. Wij zijn heel blij met deze 2 ervaren spelers, die een drijvende en aansturende kracht zullen zijn binnen een vernieuwende en verjongende selectie.

Naast Roberto en Yat Wing hebben we de garantie voor het seizoen 19/20 van nog 5 nieuwe selectiespelers.

Jurrian van de Weerdhof is 18 jaar en heeft zijn opleiding genoten bij DOVO. Door zijn overstap naar de senioren is zijn keuze gemaakt voor Oranje – Wit. “Na enkele gesprekken was de keuze snel gemaakt. De club heeft een mooie accommodatie en er hangt een gezellige sfeer. Mijn positie is verdediger maar ik kan ook uit de voeten op het middenveld. Tot volgend jaar!” aldus Jurrian. We hopen dat je je snel “thuis” voelt Jurrian!

Tom Oltmans, 22 jaar en maakt zijn seizoen af bij het 2e klas spelende Odysseus, zijn positie is middenvelder. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd afgelopen seizoen heeft hij een beetje van de sfeer geproefd. Door de plannen van Martin enthousiast geworden en aangegeven graag aan te willen sluiten. Welkom Tom!

Joëlle Hendriks, 21 jaar en nu nog spelend bij SV Harskamp, van origine spits maar door zijn hardwerkend vermogen op meerdere plaatsen inzetbaar. Joëlle heeft Oranje – Wit een beetje gevolgd tijdens de teleurstellende uitslagen. Joëlle is ook werkzaam bij NS en daar kwamen de plannen hem ter oren.  “Ik woon in Scherpenzeel en was in eerste instantie opzoek naar een vereniging dichterbij huis. Toen ik hoorde van de plannen van Oranje – Wit heb ik contact gelegd. Het gesprek was leuk en het voelde gelijk goed. Duidelijk en helder doel. Ik voel me welkom!”

Daniël Dannenberg, 17 jaar en komt uit Veenendaal. Sinds zijn 5e jaar aan het voetballen. Alle jeugdelftallen bij G.V.V.V doorlopen. Afgelopen seizoen als spits in de JO19-2. “Mijn eerste indruk van Oranje – Wit was dat het een hele gezellige en hechte vereniging is. Ik twijfelde om over te stappen na dit slechte seizoen. Ik ben een aantal keren gaan kijken en wat mij opviel was dat de sfeer rond het veld en in de kantine ondanks de resultaten toch goed was! Na de gesprekken met Martin en Adrie was ik overtuigd om aan te willen sluiten bij deze club. Ik heb er erg veel zin om deel uit te gaan maken van Oranje – Wit 1 en dan samen met dit team een mooi seizoen neer te zetten!” Wij vinden het fijn om te horen dat iemand zich welkom voelt bij ons en zijn ook blij dat Daniël bij ons aan wil sluiten.

Nog een Daniël.. Daniël Hendriks, jongere broer van Joëlle. Daniël heeft een aantal jaren gespeeld bij Scherpenzeel. Door zijn studie 1 jaar gestopt. Daniël zijn kracht  zijn lengte en postuur hoopt hij een basisplaats te kunnen bemachtigen in het hart van de verdediging. Samen met zijn broer gaat hij er voor! In het verleden hebben enkele heren al tegen elkaar gespeeld en Daniël verheugd zich erop straks met elkaar er een mooi seizoen van te maken. Wij zijn blij de broers Hendriks te mogen verwelkomen!

Wij als bestuur heten deze mannen van harte welkom en hopen dat jullie een leuke tijd gaan hebben bij onze vereniging!

Er begint zich een mooie, sterke, brede selectie te vormen. Op dit moment zijn er nog gesprekken gaande met enkele spelers. Wij hopen uiteraard dat zij ook de uitdaging aan gaan. Voor de sluitingsdatum van de overschrijvingen zullen er vast nog wel enkele namen aansluiten.  Maar voor dit moment zijn wij al trots op dit resultaat en blij met het vertrouwen van bovengenoemde personen!

Bestuur vv Oranje – Wit

(4 votes. Average 4.75 of 5)